Mi smo warehouse.hr!

Warehouse.hr inovativan je hrvatski brend i pružatelj usluga u području e-Commercea, fulfillmenta, koncepta virtualnih ureda te co-working prostora za rad i sastanke. Klijentima osiguravamo logistički i komercijalno integrirana rješenja za distribuciju proizvoda, pružajući pritom sve neophodno za pokretanje poslovanja u vrlo kratkom roku, spremnu dokumentaciju i fizički prostor za rad na daljinu.

Kao sastavni dio poslovnih koncepata, e-Commerce postao je jedan od najvažnijih kanala distribucije. Korisnici očekuju brzu i pouzdanu isporuku proizvoda zbog čega internet prodaja zahtjeva profesionalnost i transparentnost.

Uslugama e-Commerce i fulfillment pristupamo holistički, što obuhvaća cjelokupni paket aktivnosti – od zaprimanja narudžbe, logistike distribucije, rukovođenja povratima, upravljanja novčanim tokovima do opsežnog izvještavanja, a sve s ciljem da klijentima osiguramo europsku platformu koja će zadovoljiti sve poslovne potrebe na vrhunskoj razini. Uz e-Commerce, uspjehu naših klijenata doprinosimo i dodatnim uslugama kao što su sveobuhvatna briga o poslovanju, prodajne aktivnosti na online tržištu, otvaranje i održavanje tvrtke konceptom virtualnih ureda te marketing i brendiranje. Modularna struktura našim klijentima omogućava personalizirani odabir paketa prilagođen njihovim potrebama.

NAŠA MISIJA

 • Odgovorno isporučiti uslugu svakom našem klijentu
 • Osigurati ugodno radno okruženje
 • Biti uključeni u zajednicu u kojoj djelujemo
 • Održati visoke standarde
 • Poticati inovacije i napredak

Naši partneri

Najčešće postavljena pitanja FAQ

 • Za što se može koristiti usluga skladišta?

  Usluga zakupa skladišta namijenjena je svima koji pokreću online trgovinu. Za pokretanje internet trgovine potrebno je imati skladišni prostor površine najmanje 6 m2.

 • Koji su sve dokumenti su potrebni za uslugu zakupa skladišta?

  Za ugovaranje usluge skladišta dovoljno je ispuniti Zahtjev o zakupu poslovne adrese i Privolu. 

 • Na kojoj lokaciji se nalazi skladište?

  Usluga skladišta trenutačno se pruža na dvije adrese, Savskoj cesti 41 i Šarengradskoj ulici 7a koje su lokacijski vrlo blizu jedna drugoj. Na lokaciji Savska cesta 41 moguća je usluga zakupa skladišta koja obuhvaća policu površine 6 m2 kao i svu pripadajuću dokumentaciju. Na lokaciji Šarengradska 7a moguće je ugovaranje većeg skladišnog prostora, kao i usluga zaprimanja, pakiranja i dostave paketa.

 • Ima li skladište zadovoljene minimalne tehničke uvjete i za koju djelatnost?

  Skladište posjeduje minimalne tehničke uvjete za sve neprehrambene proizvode.

 • Pruža li Warehouse usluge fulfillmenta?

  Osim standardnih usluga skladištenja proizvoda na policama i paletama, Warehouse.hr pruža i usluge fulfillmenta, odnosno sveobuhvatna logistička rješenja od zaprimanja artikala, čuvanja, pakiranja, dostave i povrata.

 • Postoji li minimalna metraža za najam police ili količine paleta?

  Ne, veličina policama i količina paleta iznajmljuje se u ovisnosti o Vašim potrebama. Naše police veličine su 150 cm x 40 cm, odnosno 150 cm x 80 cm te visine 60 cm. Palete su standardnih dimenzija 120 cm x 80 cm.

 • Kada je moguće doći po poštu u unajmljeni poštanski sandučić?

  Uz skladište i usluge fulfillmenta, na adresi Šarengradska 7a moguć je i najam poštanskog sandučića. Jednostavno zaprimanje i čuvanje pošte po koju možete doći onda kada to Vama najviše odgovara.

 • Najčešće postavljena pitanja- FAQ Virtual Office

 • Kako registrirati adresu trgovačkog društva?

  Adresu mogu registrirati trgovačka društva (j.d.o.o. ili d.o.o.) koja su u procesu osnivanja, ali i ona koja žele promijeniti trenutačnu adresu sjedišta. Za registraciju je potrebno ispuniti Zahtjev za zakup poslovne adrese i Privolu te potpisati Ugovor o pružanju poslovne adrese.

 • Mogu li obrti koristiti Virtual Office usluge?

  Obrti također mogu koristiti Virtual Office usluge te registrirati sjedište. U ovom slučaju, potpisuje se Ugovor o podzakupu poslovne adrese i klijentu se predočuje dokumentacija koja osigurava podzakup.

 • Kako izgleda procedura registracije sjedišta?

  Klijent mora ispuniti Zahtjev za zakup poslovne adrese i Privolu, a zatim slijedi registracija sjedišta na relevantnoj adresi.

 • Koliko traje period aktivacije usluge zakupa adrese?

  Usluga zakupa adrese bit će aktivna nakon potpisanog Ugovora o pružanju poslovne adrese, odnosno Ugovora o podzakupu poslovnog prostora, po registraciji sjedišta pri sudskom, odnosno obrtnom registru i plaćenog prvog računa koji će izdati Virtual Office Hrvatska za svoju uslugu.

 • Može li se paket usluga promijeniti naknadno?

  Moguća je promjena paketa usluga kao i dodavanje ili uklanjanje pojedinačnih dodatnih usluga. Promjenu paketa usluga i dodavanje ili uklanjenje pojedinačnih usluga potrebno je najaviti 30 dana unaprijed.

 • Je li moguće ugovaranje dodatnih usluga?

  Svi klijenti iz mjeseca u mjesec mogu dodavati ili otkazivati usluge, ovisno o potražnji. Pritom nije potrebno ispunjavati Zahtjev za zakup poslovne adrese, već je dovoljna pismena obavijest e-mailom.

 • Gdje se može preuzeti pošta koja stiže na adresu trgovačkog društva ili obrta? Na koji način se klijente obavještava o zaprimljenoj pošti?

  Osobno preuzimanje pošiljaka moguće je svakim radnim danom u između 8 i 16 sati na adresi Savska cesta 41, Zagreb, 9. kat. U slučaju da se pošiljke ne mogu preuzeti osobno, moguće ih je poslati poštom o trošku klijenta, i to preporučeno s povratnicom.
  Obavijesti o zaprimljenoj pošti klijenti dobivaju e-mailom, telefonski ili načinom koji im najviše odgovara. Zbog toga je važno da na Zahtjevu za zakup poslovne adrese ostave svoje kontakt podatke.

 • Mogu li osim pismenih pošiljaka biti preuzeti i paketi?

  Virtual Office paketi STARTUP i STANDARD ne uključuju preuzimanje paketa, već samo pismenih pošiljaka. Preuzimanje paketa moguće je ugovaranjem Virtual Office BUSINESS paketa, kao i paketa eCommerce koji je namijenjen pokretanju online trgovina, a usmjeren je posebno na zaprimanje, pakiranje i otpremu pošiljaka.

 • Koji se dokumenti moraju dostaviti za registraciju adrese?

  Za registraciju poslovne adrese potrebno je dostaviti ispunjen Zahtjev za zakup poslovne adrese s podacima o nazivu tvrtke i osobe koja je ovlaštena za zastupanje te Privolu. U navedenim dokumentima, svaki je klijent obvezan navesti naziv postojeće ili tvrtke u procesu osnivanja te osobne podatke osobe ovlaštene za zastupanje. U istom Zahtjevu klijenti odabiru željeni paket usluga, kao i dodatne usluge.

 • Na koliko mjeseci se potpisuje ugovor o pružanju poslovne adrese?

  Ugovor o pružanju poslovne adrese potpisuje se na neodređeni period uz otkazni rok od 30 dana. Prilikom otkaza ugovora usluga vrijedi do prvog dana nadolazećeg mjeseca nakon proteka 30 dana te se za to razdoblje izdaje zadnji račun. Primjerice, ako je ugovor otkazan 15. veljače 2022., usluga se obračunava i naplaćuje do zadnjeg dana mjeseca ožujka odnosno do 1. travnja 2022.

 • Niste sigurni koje rješenje je najbolje za Vaše poslovanje?