Unaprijedite poslovanje e-commerce uslugama

E-commerce paket olakšava upravljanje i organizaciju poslovanja te nudi široku paletu usluga namijenjenih pojednostavljivanju logistike vođenja web shopa i online trgovine, odnosno bilo koje vrste online prodaje. Usluga podrazumijeva skladištenje i dokumentaciju potrebnu za pokretanje e-commerce usluga koja obuhvaća ugovor o zakupu i MTU bez kojih je nemoguće otvoriti web shop.

Osim potrebne dokumentacije i skladišnog prostora, e-Commerce također objedinjuje i usluge fulfillmenta ovisno o Vašim potrebama. U uslugu skladišne logistike i fulfillmenta uključeno je skladište za veleprodaju i maloprodaju s policama za korištenje, preuzimanje paketa, usluge vođenja evidencije, pakiranje, manipulacija paketom i slanje paketa te naknadno praćenje i briga o pošiljci uz izvještavanje korisnika.

Kao i ostale, i ova usluga u potpunosti se može prilagoditi Vašim potrebama iz mjeseca u mjesec, u ovisnosti o količini i intenzitetu posla.

Niste sigurni koje rješenje je najbolje za Vaše poslovanje?

Naš blog

Najčešće postavljena pitanja FAQ

Usluga zakupa skladišta namijenjena je svima koji pokreću online trgovinu. Za pokretanje internet trgovine potrebno je imati skladišni prostor površine najmanje 6 m2.

Za ugovoranje usluge skladišta dovoljno je ispuniti Zahtjev o zakupu poslovne adrese i Privolu.

Usluga skladišta trenutačno se pruža na dvije adrese, Savskoj cesti 41 i Šarengradskoj ulici 7a koje su lokacijski vrlo blizu jedna drugoj. Na lokaciji Savska cesta 41 moguća je usluga zakupa skladišta koja obuhvaća policu površine 6 m2 kao i svu pripadajuću dokumentaciju. Na lokaciji Šarengradska 7a moguće je ugovaranje većeg skladišnog prostora, kao i usluga zaprimanja, pakiranja i dostave paketa.

Skladište posjeduje minimalne tehničke uvjete za sve neprehrambene proizvode.

Osim standardnih usluga skladištenja proizvoda na policama i paletama, Warehouse.hr pruža i usluge fulfillmenta, odnosno sveobuhvatna logistička rješenja od zaprimanja artikala, čuvanja, pakiranja, dostave i povrata.

Ne, veličina policama i količina paleta iznajmljuje se u ovisnosti o Vašim potrebama. Naše police veličine su 150 cm x 40 cm, odnosno 150 cm x 80 cm te visine 60 cm. Palete su standardnih dimenzija 120 cm x 80 cm.

Uz skladište i usluge fulfillmenta, na adresi Šarengradska 7a moguć je i najam poštanskog sandučića. Jednostavno zaprimanje i čuvanje pošte po koju možete doći onda kada to Vama najviše odgovara.