Fullfillment

Fulfillment uslugama do jednostavnijeg skladištenja, pakiranja i slanja pošiljaka

 

Fulfillment obuhvaća cjelokupnu uslugu skladištenja robe, izrade narudžbi, pakiranja, pripreme za dostavu te predaje kurirskoj službi. Usluga uključuje u potpunosti opremljeno skladište za veleprodaju i maloprodaju putem interneta te je apsolutno prilagođena vašim potrebama što znači da možete koristiti cjelokupni fulfillment paket ili samo određeni dio usluge koji vama odgovara.

Centar za pakiranje odnosi se na široki spektar usluga od kojih su najtraženije usluge pakiranja, povrata i dostavljanja. U slučaju da posjedujete interno rješenje za neke od navedenih usluga, naš će vam tim rado pomoći našim standardiziranim i modernim pristupom u izazovima za koje još niste pronašli adekvatan odgovor.

Usluga pakiranja obuhvaća rad djelatnika, pripremu i pohranu robe u ambalažu, vođenje evidencije i ispis adresnice za pakete dimenzija 60x40x40 (do 2 kg) ili manje. U slučaju da vam je potrebna i ambalaža za dostavu, po dogovoru pružamo opciju izrade naše ili personalizirane ambalaže usklađene s Vašim brendom.
Povrat, odnosno zaprimanje paketa (return point) podrazumijeva angažman zaposlenika, vođenje evidencije i skladištenje paketa dimenzija 60x40x40 (do 2kg) ili manje.

Usluga dostavljanja odnosi se na otpremu kurirskim službama po odabiru (GLS, FedEx, InTime, TNT i slično) po znatno pristupačnijim cijenama u odnosu na standardne.

Niste sigurni koje rješenje je najbolje za Vaše poslovanje?

Naš blog