Fulfillment uslugama do jednostavnijeg skladištenja, pakiranja i slanja pošiljaka

 

Fulfillment obuhvaća cjelokupnu uslugu skladištenja robe, izrade narudžbi, pakiranja, pripreme za dostavu te predaje kurirskoj službi. Usluga uključuje u potpunosti opremljeno skladište za veleprodaju i maloprodaju putem interneta te je apsolutno prilagođena vašim potrebama što znači da možete koristiti cjelokupni fulfillment paket ili samo određeni dio usluge koji vama odgovara.

Centar za pakiranje odnosi se na široki spektar usluga od kojih su najtraženije usluge pakiranja, povrata i dostavljanja. U slučaju da posjedujete interno rješenje za neke od navedenih usluga, naš će vam tim rado pomoći našim standardiziranim i modernim pristupom u izazovima za koje još niste pronašli adekvatan odgovor.

Usluga pakiranja obuhvaća rad djelatnika, pripremu i pohranu robe u ambalažu, vođenje evidencije i ispis adresnice za pakete dimenzija 60x40x40 (do 2 kg) ili manje. U slučaju da vam je potrebna i ambalaža za dostavu, po dogovoru pružamo opciju izrade naše ili personalizirane amabalaže usklađene s Vašim brendom.
Povrat, odnosno zaprimanje paketa (return point) podrazumijeva angažman zaposlenika, vođenje evidencije i skladištenje paketa dimenzija 60x40x40 (do 2kg) ili manje.

Usluga dostavljanja odnosi se na otpremu kurirskim službama po odabiru (GLS, FedEx, InTime, TNT i slično) po znatno pristupačnijim cijenama u odnosu na standardne.

Niste sigurni koje rješenje je najbolje za Vaše poslovanje?

Naš blog

Najčešće postavljena pitanja FAQ

Usluga zakupa skladišta namijenjena je svima koji pokreću online trgovinu. Za pokretanje internet trgovine potrebno je imati skladišni prostor površine najmanje 6 m2.

Za ugovoranje usluge skladišta dovoljno je ispuniti Zahtjev o zakupu poslovne adrese i Privolu.

Usluga skladišta trenutačno se pruža na dvije adrese, Savskoj cesti 41 i Šarengradskoj ulici 7a koje su lokacijski vrlo blizu jedna drugoj. Na lokaciji Savska cesta 41 moguća je usluga zakupa skladišta koja obuhvaća policu površine 6 m2 kao i svu pripadajuću dokumentaciju. Na lokaciji Šarengradska 7a moguće je ugovaranje većeg skladišnog prostora, kao i usluga zaprimanja, pakiranja i dostave paketa.

Skladište posjeduje minimalne tehničke uvjete za sve neprehrambene proizvode.

Osim standardnih usluga skladištenja proizvoda na policama i paletama, Warehouse.hr pruža i usluge fulfillmenta, odnosno sveobuhvatna logistička rješenja od zaprimanja artikala, čuvanja, pakiranja, dostave i povrata.

Ne, veličina policama i količina paleta iznajmljuje se u ovisnosti o Vašim potrebama. Naše police veličine su 150 cm x 40 cm, odnosno 150 cm x 80 cm te visine 60 cm. Palete su standardnih dimenzija 120 cm x 80 cm.

Uz skladište i usluge fulfillmenta, na adresi Šarengradska 7a moguć je i najam poštanskog sandučića. Jednostavno zaprimanje i čuvanje pošte po koju možete doći onda kada to Vama najviše odgovara.