Iznajmite svoj poštanski sandučić i primajte poštu na dediciranoj adresi

Želite primati poštu, ali nemate adresu dediciranu za osobne svrhe?

Osigurajte vlastiti poštanski sandučić na našoj lokaciji i prepuste nama brigu o pošti. Osim zaprimanja pošiljaka, pružamo i uslugu zakupa poslovne adrese, sjedišta Vaše tvrtke ili obrta uz korištenje poslovnog poštanskog pretinca.
Warehouse.hr pruža mogućnost najma vlastitog poštanskog sandučića neovisno o tome treba li Vam kao privatnoj osobi, ili kao poduzetniku ili obrtniku, odnosno pravnoj osobi. Osigurajte prijem pošte na mjestu namijenjenom samo Vama, a ako je riječ o pošiljkama većeg opsega, naše osoblje će ih preuzeti i pričuvati do preuzimanja.

U slučaju da su Vam, osim fizičke adrese poštanskog sandučića, potrebne i dodatne usluge poštanskog pretinca poput rukovođenja pošiljkama i zaprimanja pošte, na raspolaganju stoje usluge virtualnog ureda. Različitim paketima u domeni Virtual Office Croatia prilagođenim osobnim potrebama, osigurajte redovno izvještavanje o prispjeću, skeniranje ili dostavljanje i preusmjeravanje pošte na određenu adresu.

Niste sigurni koje rješenje je najbolje za Vaše poslovanje?

Naš blog

Najčešće postavljena pitanja FAQ

Usluga zakupa skladišta namijenjena je svima koji pokreću online trgovinu. Za pokretanje internet trgovine potrebno je imati skladišni prostor površine najmanje 6 m2.

Za ugovoranje usluge skladišta dovoljno je ispuniti Zahtjev o zakupu poslovne adrese i Privolu.

Usluga skladišta trenutačno se pruža na dvije adrese, Savskoj cesti 41 i Šarengradskoj ulici 7a koje su lokacijski vrlo blizu jedna drugoj. Na lokaciji Savska cesta 41 moguća je usluga zakupa skladišta koja obuhvaća policu površine 6 m2 kao i svu pripadajuću dokumentaciju. Na lokaciji Šarengradska 7a moguće je ugovaranje većeg skladišnog prostora, kao i usluga zaprimanja, pakiranja i dostave paketa.

Skladište posjeduje minimalne tehničke uvjete za sve neprehrambene proizvode.

Osim standardnih usluga skladištenja proizvoda na policama i paletama, Warehouse.hr pruža i usluge fulfillmenta, odnosno sveobuhvatna logistička rješenja od zaprimanja artikala, čuvanja, pakiranja, dostave i povrata.

Ne, veličina policama i količina paleta iznajmljuje se u ovisnosti o Vašim potrebama. Naše police veličine su 150 cm x 40 cm, odnosno 150 cm x 80 cm te visine 60 cm. Palete su standardnih dimenzija 120 cm x 80 cm.

Uz skladište i usluge fulfillmenta, na adresi Šarengradska 7a moguć je i najam poštanskog sandučića. Jednostavno zaprimanje i čuvanje pošte po koju možete doći onda kada to Vama najviše odgovara.