skladište_warehouse

 

Iznajmite povoljno skladišni prostor u skladu s mjesečnim potrebama

 

Pokrenuli ste svoju e-trgovinu i izradili web stranicu, no potreban vam je prostor za skladištenje?

Naš skladišni prostor prostire se na 300 m² te može pohraniti robu u manjim i većim količinama, ovisno o vašim potrebama, a stručno osoblje pobrinut će se da vaši paketi uvijek budu zbrinuti i na sigurnom. Ovo logističko rješenje posebno je pogodno za manje tvrtke koje se često nalaze pred izazovom nemogućnosti pronalaska manjeg skladišta. Warehouse.hr u potpunosti se prilagođava vašim potrebama pohrane paketa u količini koja je vama dostatna.

Ovisno o veličini proizvoda i vašim preferencijama, moguće je iznajmiti police različitih dimenzija ili standardizirane palete. Police veličine 150 cm x 35 cm, odnosno 150 cm x 80 cm te visine 60 cm prikladne su za skladištenje paketa dimenzija 60x40x40 (do 2 kg) ili manje, pri čemu je roba sortirana i složena u kutije. U slučaju da vam je potrebno više prostora za skladištenje do visine 150 cm, dostupne su europalete standardnih dimenzija 120 cm x 80 cm x 40 cm i nosivosti oko 1000 kg u kojima je roba također sortirana i složena u kutije.

Neovisno o tome trebaju li vam vlastite palete, kombinacije paletizirane robe, polica, paketa i pošiljki, javite nam se i pronaći ćemo rješenja za sve vaše potrebe.

Niste sigurni koje rješenje je najbolje za Vaše poslovanje?

Naš blog

Najčešće postavljena pitanja FAQ

Usluga zakupa skladišta namijenjena je svima koji pokreću online trgovinu. Za pokretanje internet trgovine potrebno je imati skladišni prostor površine najmanje 6 m2.

Za ugovoranje usluge skladišta dovoljno je ispuniti Zahtjev o zakupu poslovne adrese i Privolu.

Usluga skladišta trenutačno se pruža na dvije adrese, Savskoj cesti 41 i Šarengradskoj ulici 7a koje su lokacijski vrlo blizu jedna drugoj. Na lokaciji Savska cesta 41 moguća je usluga zakupa skladišta koja obuhvaća policu površine 6 m2 kao i svu pripadajuću dokumentaciju. Na lokaciji Šarengradska 7a moguće je ugovaranje većeg skladišnog prostora, kao i usluga zaprimanja, pakiranja i dostave paketa.

Skladište posjeduje minimalne tehničke uvjete za sve neprehrambene proizvode.

Osim standardnih usluga skladištenja proizvoda na policama i paletama, Warehouse.hr pruža i usluge fulfillmenta, odnosno sveobuhvatna logistička rješenja od zaprimanja artikala, čuvanja, pakiranja, dostave i povrata.

Ne, veličina policama i količina paleta iznajmljuje se u ovisnosti o Vašim potrebama. Naše police veličine su 150 cm x 40 cm, odnosno 150 cm x 80 cm te visine 60 cm. Palete su standardnih dimenzija 120 cm x 80 cm.

Uz skladište i usluge fulfillmenta, na adresi Šarengradska 7a moguć je i najam poštanskog sandučića. Jednostavno zaprimanje i čuvanje pošte po koju možete doći onda kada to Vama najviše odgovara.