Warehouse.hr - storage, packing, delivery, logistics

FLEKSIBILNA STRUKTURA PLAĆANJA

Warehouse.hr pruža vrhunska skladišna rješenja kroz dvije strateški pozicionirane lokacije u Zagrebu i Zaprešiću, posebno dizajnirane za tvrtke koje traže skladišna i mikrologistička rješenja.

Zagreb City Depo: smješten u centru Zagreba, ovaj centar veličine 400 m2 postavlja nove standarde u pružanju usluga. Lokacija omogućuje klijentima centraliziranu točku za preuzimanje ili povrat proizvoda, kombinirajući lakoću pristupa s efikasnošću gradskog logističkog čvorišta. Njegova jedinstvena pozicija dodatno omogućuje brzu distribuciju i komunikaciju s krajnjim korisnicima. Na istom mjestu nalaze se i paketomati poznatih dostavnih službi kao što su GLS, DPD i Hrvatska pošta, što pruža dodatnu fleksibilnost i pristupačnost u distribucijskom lancu. 

3PL Hub Zaprešić: ovaj moderni skladišni kompleks smješten uz glavnu autocestu, nudi usluge skladištenja s kapacitetom do 4000 paletnih mjesta, idealno za tvrtke s velikim volumenom robe. Neovisno o vrsti poslovanja, a posebice pogodan za tvrtke koje posluju B2B, hub pruža sveobuhvatne logističke usluge koje uključuju skladištenje, 3PL logistiku, integriranu dostavu i napredne WMS sustave za upravljanje skladištem. Ove usluge omogućuju efikasnu distribuciju i precizno upravljanje inventarom, što je ključno za tvrtke koje žele optimizirati svoje operativne procese i poboljšati zadovoljstvo klijenata. Warehouse Management System sustav je koji omogućava klijentima da real-time praćenje inventara što im olakšava upravljanje cjelokupnim lancem opskrbe.

Što nas ističe u odnosu na druge skladišne objekte? Osim fleksibilne mogućnosti najma skladišnog mjesta gdje plaćate ovisno o potrošnji, pomažemo tvrtkama u startu i razvoju poslovanja uz predanost i stručnost u inovativnim pristupima logističkim procesima i integraciji 3PL usluga. Optimiziramo i transformiramo vaš lanac opskrbe, pružajući strateško partnerstvo, tehnološku podršku i prilagođena rješenja. Kombinirajući naše dvije ključne lokacije s vlastitim transportnim resursima, nudimo pristup koji će vašem poslovanju osigurati prednost pred konkurencijom.

Ako niste sigurni koja je idealno rješenje za vas ili vam je potrebna pomoć prilikom odabira individualnog paketa usluga, javite nam se i prepustite logističke izazove našem timu.

Zatražite ponudu ili saznajte više

Naš blog