Iznajmite povoljno skladišni prostor u skladu s mjesečnim potrebama

Pokrenuli ste svoju e-trgovinu i izradili web stranicu, no potreban vam je prostor za skladištenje koji zadovoljava MTU?

Naš skladišni prostor prostire se na 300 m² te može pohraniti robu u manjim i većim količinama, ovisno o vašim potrebama. Stručno osoblje pobrinut će se da vaši paketi uvijek budu zbrinuti i na sigurnom. Ovo logističko rješenje posebno je pogodno za manje tvrtke koje se često nalaze pred izazovom nemogućnosti pronalaska skladišta veličine 6 m². Warehouse.hr u potpunosti se prilagođava vašim potrebama pohrane paketa u količini koja je vama dostatna.

Ovisno o veličini proizvoda i vašim preferencijama, moguće je iznajmiti police različitih dimenzija ili standardizirane palete. Police veličine 150 cm x 35 cm, odnosno 150 cm x 80 cm te visine 60 cm prikladne su za skladištenje paketa dimenzija 60x40x40 (do 2 kg) ili manje, pri čemu je roba sortirana i složena u kutije. U slučaju da vam je potrebno više prostora za skladištenje do visine 150 cm, dostupne su europalete standardnih dimenzija 120 cm x 80 cm x 40 cm i nosivosti oko 1000 kg u kojima je roba također sortirana i složena u kutije.

Neovisno o tome trebaju li vam vlastite palete, kombinacije paletizirane robe, polica, paketa i pošiljki, javite nam se i pronaći ćemo rješenja za sve vaše potrebe.

Niste sigurni koje rješenje je najbolje za Vaše poslovanje?

Naš blog