Mi smo warehouse.hr!

Warehouse.hr inovativan je hrvatski brend i pružatelj sveobuhvatne mikrologističke podrške iz domena e-Commercea i fulfillmenta s ciljem pružanja vrhunske kvalitete od prvih koraka do krajnjeg korisnika. U suradnji sa sestrinskim tvrtkama, 3PL.hr i Virtual Office Croatia, osiguravamo outsourcing svega potrebnog za e-Commerce i logistiku – od skladištenja, pakiranja do isporuke uz mogućnost korištenja koncepta virtualnih ureda.

 

Warehouse mikrologistika za svakoga

Neovisno o tome jesu li iz e-commerce ili neke druge domene, svim poslovanjima pristupamo holistički. Mikrologistika obuhvaća cjelokupni paket aktivnosti – od zaprimanja narudžbe, logistike distribucije, rukovođenja povratima, upravljanja novčanim tokovima do opsežnog izvještavanja. Naš cilj je klijentima osigurati europsku platformu koja će se maksimalno prilagoditi njihovim potrebama.

 

Warehouse.hr i 3PL.hr centri u Zagrebu i Zaprešiću

Naša skladišta nalaze se na lokaciji Šarengradska 7a, neposredno od centra Zagreba te na adresi Pere Devčića 61 u okolici Zaprešića, odnosno 20 minuta od Zagreba.

Warehouse.hr fulfillment hub u Zagrebu pogodan je za klijente koji imaju brz ulaz i izlaz robe, potrebna im je pomoć oko pakiranja i slanja ili svojim kupcima žele pružiti mogućnost osobnog preuzimanja. Pojedinim klijentima također su korisni i paketomati GLS-a i DPD-a koji se također nalaze na ovoj lokaciji.

3PL.hr u Zaprešiću s kapacitetom do 4000 paletnih mjesta pogodan je za tvrtke koje imaju velike količine robe, a naši postojeći klijenti usmjereni su na B2B poslovanje. 3PL.hr pruža sveobuhvatne logističke usluge – skladištenje, logistiku treće strane (3PL), integriranu dostavu i napredne WMS sustave za upravljanje skladištem.

Osim mogućnosti skladištenja i pakiranja, u našim mikrologističkim centrima osiguravamo slanje paketa unutar i izvan Hrvatske putem vodećih dostavnih službi poput DPD-a, UPS-a, GLS-a, DHL-a i sl. po povoljnijim cijenama. Neovisno o tome ima li klijent već ugovorenu opciju dostave po svojoj mjeri ili ne, može kombinirati sve ostale naše usluge i slagati svoj personalizirani paket.

 

warehouse.hr tim

 

Personaliziran pristup

Uz navedeno, uspjehu naših klijenata doprinosimo i dodatnim mogućnostima brenda Virtual Office Croatia. Riječ je o uslugama kao što su sveobuhvatna briga o poslovanju, prodajne aktivnosti na online tržištu, otvaranje i održavanje tvrtke konceptom virtualnih ureda te marketing i brendiranje. Modularna struktura našim klijentima omogućava personalizirani odabir paketa prilagođen njihovim potrebama.

Ako vaša mikrologistika treba pomoć ili jednostavno želite uštedjeti na financijama i vremenu, obratite nam se i složit ćemo ponudu u skladu s vašim željama.

Naša misija

 • Odgovorno isporučiti uslugu svakom našem klijentu
 • Osigurati ugodno radno okruženje
 • Biti uključeni u zajednicu u kojoj djelujemo
 • Održati visoke standarde
 • Poticati inovacije i napredak

Naši partneri

Najčešće postavljena pitanja FAQ

 • Za što se može koristiti usluga skladišta?

  Usluga zakupa skladišta namijenjena je svima koji pokreću online trgovinu kao i maloprodajnim i veleprodajnim lancima. Za pokretanje internet trgovine potrebno je imati skladišni prostor površine najmanje 6 m2.

 • Koji su sve dokumenti su potrebni za uslugu zakupa skladišta?

  Za ugovaranje usluge skladišta dovoljno je ispuniti Zahtjev o zakupu poslovne adrese i Privolu. 

 • Na kojoj lokaciji se nalazi skladište?

  Usluga skladišta trenutačno se pruža na dvije adrese, Šarengradskoj ulici 7a, Zagreb i Pere Devčića 61, Zaprešić. Na obje lokacije moguće su sve usluge mikrologistike.

 • Pruža li Warehouse usluge fulfillmenta?

  Uz standardne usluge skladištenja na policama i paletama, pružamo i usluge fulfillmenta, odnosno sveobuhvatna logistička rješenja od zaprimanja robe, čuvanja, pakiranja, dostave i povrata.

 • Kada je moguće doći po poštu u unajmljeni poštanski sandučić?

  Uz skladište i usluge fulfillmenta, na adresi Šarengradska 7a moguć je i najam poštanskog sandučića. Jednostavno zaprimanje i čuvanje pošte po koju možete doći onda kada to Vama najviše odgovara.

Niste sigurni koje rješenje je najbolje za Vaše poslovanje?